mandag 7. november 2011

Galerie I'Arbra bleu

Første dagen i Marokko. Vi bestemte oss for og dra til et kunstgalleri som het Galeri I'Arbra bleu. Det ligger i Essaouira der vi er så det ikke er så langt ditt. Vi tenkte og ta mange fine og spennende bilder derifra. Det var fem minutter dit.Vi gikk for å kjøpe billetter. I Marokko betaler de vist med dirham. Før vi gikk inn så så Thelma en tv. Hun ble stående og se litt. Så sa hun til Louise da hun holdte på og gå inn. - De har vist konge og statminister her. Så gikk vi inn og så forsatte Thelma å prate om de navnene hun høre. Konge het Mohammed VI. Og statministenen het Abbas El Fassi. VI gikk inn og så oss litt rund. Litt her og der. Det første vi så vi var noen spesiele men samtidig spennende figurer. Se på disse:                                                                             





Her er en vase og en tallerken:

Vi gikk litt lenger inn til der det var masse bilder. Vi tok bilde av de vi kunne. Og her er de:
Etter vi hadde gått i et evihet, ja...til og med så lenge at vi kan hele ganger utenatt. Men det var et vedunelig sted. Vi satte oss på en cafe i galleriet. Nydelig mat også. Vi satte oss og etterpå tok vi et bilde av oss der vi satt.  her er det:

1 kommentar:

  1. Hei igjen jenter :)
    Jeg misunner dere jammen besøket i Galerie I'Arbra bleu!
    Så fint bilde av dere to inne i galleriet! Nå synes jeg du jammen har vært altfor lenge på tur Hedvig Marie. Når kommer du hjem ?
    Klem fra mormor

    SvarSlett